HAPPY ROOSENDAAL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2338 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Happy Roosendaal. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 21:26 1 ster is te veel zeer slechte kapsalon , geen vork erin , smakeloos, voor mij nooit meer
1 nov 2022 om 13:00 Ik vroeg nog om niet aan te bellen om, belt die toch gwn aan. Doe ik de deur open en duwt hij het eten net nog niet tegen mij aan en loopt weg. Verder hebben ze mijn drinken vergeten en toen teruggebeld maar niemand nam op. Top service
23 okt 2022 om 19:14 Top zaak
8 okt 2022 om 20:57 Heb aangegeven "zo snel mogelijk". Tijd gaf 58 min aan, maar vervolgens een telefoontje dat bezorger er al is terwijl GPS aangaf dat het nog 45 min duurde. De pizza was er slap en de kipnuggets leken wel op kibbeling. Erg slecht. Nooit meer bij julli
19 sep 2022 om 8:51 Ik kreeg helaas niet wat we besteld hadden.. Op de bon stond het wel goed, maar de inhoud was anders.
11 sep 2022 om 9:52 Super snelle en vriendelijke bezorger. Eten was nog lekker warm toen het kwam.
24 aug 2022 om 20:33 Lekker + Snel = Happy! En nog frietje gratis erbij;-)
16 aug 2022 om 22:05 Echt top service en hele vriendelijke mensen zijn het!! Ze waren iets vergeten maar hadden dit gelijk opgepakt. Je kunt hier heerlijk vertrouwd eten. Vooral de kapsalon kip en kipsate schotel is een echte aanrader.
5 aug 2022 om 0:23 Heeeeerlijke pizza’s yummieee!!! En zoveel respect voor die lieve oudere man die het eten rondbracht! Zo vriendelijk. Dit onthouden we en staat zeker in onze favorieten van Roosendaal!!
27 jul 2022 om 20:41 Bezorging sneller dan verwacht. Toppie! En het eten was lekker.
15 jul 2022 om 19:43 Heel prima pizzas besteld en vlot bezorgd.
13 jul 2022 om 22:57 Lekker eten, snel bezorgd